Wikiprebia:Info

Uit Wikiprebia
Ga naar: navigatie, zoeken

Wikiprebia is een project van Prebes, de Koninklijke Vlaamse Vereniging voor Preventie en Bescherming vzw.


Inhoud

Doel

Het doel van Wikiprebia is om voor haar LEDEN een online encyclopedie te creëren met als hoofdthema "preventie en bescherming op het werk", een encyclopedie voor en door de preventieadviseur.

  • De artikelen in deze op het internet vormgegeven encyclopedie worden onder andere geacht een NEUTRAAL gezichtspunt in te nemen.
  • Wikiprebia is NIET BEDOELD voor COMMERCIËLE DOELEINDEN.

Verantwoordelijkheid

Wikiprebia is in principe door al haar leden die van goeder trouw zijn, te bewerken.

Wikiprebia geeft geen garantie wat betreft de juistheid en evenwichtige kwaliteit van de informatie.

Prebes en/of de opstellers van de artikelen, verwijzingen en de opgeladen documenten of bestanden, kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele onvolledigheid, de aangebrachte wijzigingen door de gebruiker, het verkeerd begrijpen door de gebruiker en/of werknemers, het niet aangepast zijn aan de toepassingen waarvoor ze gebruikt worden of het niet meer aangepast of actueel zijn te wijten aan een gewijzigde wetgeving en voor alle mogelijke materiële of immateriële gevolgen hiervan.

Prebes en/of de opstellers mogen de artikelen en documenten naar eigen inzicht en op ieder door hen gewenst moment veranderen, aanpassen of verwijderen, met of zonder voorafgaande verwittiging of verwittiging na verandering of aanpassing. Ze kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van veranderingen, aanpassingen of verwijdering.

Naamgeving

De naam Wikiprebia is geïnspireerd op Wikipedia. Wikiprebia is op die manier een een samentrekking van het uit het Hawaïaans afkomstige "wiki", de naam van de vereniging "Prebes" en het Griekse "encyclopedia".

Software

Net als Wikipedia, maakt Wikiprebia gebruik van de open source software van MediaWiki.

Persoonlijke instellingen